Partners

Gerriets

Wij werken samen met Gerriets, een van de grootste internationale leveranciers van theaterdoeken, vloeren en railsystemen. Deze Duitse producent staat garant voor kwaliteit, snelheid en hoge betrouwbaarheid. Of het nu gaat om gazen, tules & netten, decoratie, led-curtains, dansvloeren of feilloze techniek. Op Gerriets kun je bouwen!

ASM Steuerungstechnik

Hart voor techniek. Dat is het beeldmerk van Levtec. Want uiteindelijk gaat het erom dat het doek open moet. En de techniek die daarbij nodig is, moet feilloos werken. Voor de hijssystemen werken wij samen met de zeer innovatieve leverancier ASM Steuerungstechnik. Geen geluid van ratelende aandrijvingen, maar de stilste takels en lieren, zoals het hoort in theater. Maatwerk voor iedere toepassing!

 

Cast

Touwen, klimmaterialen, scharnieren of rails. Cast is onze snoepwinkel voor alle theatertechneut. Alle theater- en toneelbenodigdheden onder één dak. Van de hoogste en meest duurzame kwaliteit. Met een grote voorraad en eigen assemblage & productie voor snelle leveringen op maat. De mogelijkheden zijn legio. Met Cast kom je verder!

Naast bovengenoemde vaste partners beschikt LevTec voor productie en installatie over een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland, van leveranciers tot zzp’ers. We zijn hierdoor flexibel en kunnen snel reageren op aanvragen van onze klanten. We denken niet in hokjes, maar in oplossingen. We reageren graag snel, maar we houden van lang en duurzaam! Dat geldt zowel voor onze leveranciers en voor onze klanten.

Wij helpen u graag uw artistieke verbeelding gestalte te geven

bel 020 408 2553